Birds On A Wire – voittoja sähkön voimalla!

Johdanto

Jos olet erilaisten, hauskojen lintupelien ystävä, tämä Thunderkickin viihdyttävä videoslotti Birds On A Wire on kuin tehty sinulle! Ideana on keräillä voittoja sähköttämällä sarjakuvamaisia ja hieman piñatamaisia, sähkölinjoille lennähteleviä lintuhahmoja. Slotti on täynnä erilaisia lisämahdollisuuksia voittoihin, kun sähköä saaneet linnut poksahtavat ja korvautuvat uusilla. Mustat isot linnut lentävät linjoille wildin ominaisuudessa, sähkölinjojen kertoimet ja näin voittolinjojen voittosummat kasvavat pelikierroksella poksauteltujen lintujen mukana ja pahvilaatikoiden alle piiloutuneet kissat vaanivat nälkäisinä bonuspelin ominaisuudessa! Herätä linnut, nauti röntgensäteilystä, jonka avulla voit kurkistaa luurankoja sulkakerrosten alla, ja katso, kuinka voitot kilahtavat pelitilillesi sähköiskun lailla! Ja mikä parasta, lintuja ei ole vahingoitettu tätä slottia tehdessä.

Kun linjalle lennähtää kolme pahvilaatikon alle piiloutunutta otusta, yksi niistä paljastaa olevansa nälkäinen kissa. Tämähän totta kai pelästyttää linnut lentoon ja vauhdikas bonuspeli voi alkaa! Siinä sinulle tarjoillaan vähintään kymmenen ilmaiskierrosta, joilla on mahdollisuus napata voittolinjan voitot jopa 20-kertaisena. Ja jos voitonhammasta kolottaa ja näillä kierroksilla ei siltikään tule mielestäsi tarpeeksi voittoja, slotin oma Inwinity Spin höykyttää linnut lentoon niin monta kertaa, että voitto varmasti tulee. Peruspelissäkin sähkölinjojen sähkökerroin kasvaa mukavasti ja siksi myös tavallisilla kierroksilla voitot voivat kasvaa suuriksi. Bongailemalla wildina toimivia mustia, keltaraidallisia paksuja lintuja nappaat voitot värikkäämmiltäkin linnuilta. Birds On A Wire viihdyttää ja sähköistää voittosi.

Panokset ja voittolinjat

Birds On A Wire -videokolikkopeli tarjoilee viisi rullaa ja 17 kiinteää voittolinjaa – visuaalisuuden nimissä kiekot on kuitenkin piilotettu, joten ihan perinteisen näköisestä slotista ei ole kyse. Kaikki lintusymbolit putoavat alemman linnun poistuessa ja mahdollistavat näin lisävoitot. Lisäksi linjoilla lentelevät wildit ja pahvilaatikoiden alle piiloutuneet kissat, joiden avulla pääset bonuspeliin. Panosvalikoima 10 sentin ja kymmenen euron välillä on hyvä, mutta panos on mahdollisuus asettaa myös suuremmilla panoksilla 100 euroon asti. Jos hiirikäsi tuntuu laiskalta, voi slotin asettaa pyörimään myös automaattisesti – ja halutessasi automaattiset kierrokset loppuvat voittoon. Teoreettinen palautusprosentti pelaajalle on 96 prosenttia. Lisäksi voittolinjat ovat simppeleitä ja ne muistetaan ulkoa melko nopeasti.

Ulkoasu ja teema

Vaikka lintujen kuoliaaksi sähköttäminen voittojen perässä saattaa kuulostaa pahalta, slotti on sen verran sarjakuvamainen ja huumorilla siivitetty, ettei se vaivaa tai saa oloa kauhistuneeksi. Linnut näyttävät siltä, että ne on leikelty ja taiteltu kirkkaanvärisistä kuviopapereista ja niiden hauska ulkomuoto mulkosilmineen hauskuttaa – varsinkin silloin, kun lintu lennähtää voittolinjalle ja sähkölinjan röntgensäde paljastaa lintujen luurangot ja poksauttaa ne seuraavien alta. Jokainen pelikierros lennättää uuden satsin lintuja sähköjohdoille ja aidontuntuisen siipien havinan säestämänä. Taustamusiikki on svengaava ja lintujen hölmöt äännähdykset ja sähköttämisen äänet saavat hymyilemään. Ja mikä katti piileksiikään bonussymbolina toimivan pahvilaatikon alla? Kokonaisuutena pelin hieman lapsekas ja värikäs tyyli hurmaa kenet tahansa.

Bonustoiminnot

Jokaisella pyöräytyksellä voittaneet linjat poksauttavat voittolinjalle lennähtäneet linnut pois, tipauttavat ylemmillä linjoilla lepäilevät tirpat ja tyhjälle tilalle lehahtavat jälleen uudet, jolloin saman kierroksen voittosumma mahdollisesti kasvaa – ja lisäksi korkeajännitekertoimet nostavat myös voittokertoimen! Peruspelissä kerroin kasvaa kahdella, kolmella tai viidellä, kun taas bonuspeleissä voitot voi kertoa neljällä, kahdeksalla, kahdellatoista ja kahdellakymmenellä. 10 ilmaiskierroksen bonuspeliin pääsee, kun pahvilaatikon alle naamioituneita kissoja lennähtää linjalle kolme. Jos niitä kiipeää langalle enemmän kuin kolme, jokainen symboli lisää kaksi ilmaiskierrosta 34 kierrokseen asti. Vapaapyöräytyksiä seuraa vielä Inwinity Spin, joka lennättää lintuja linjoille niin kauan, että voitto on taattu! Pienempien lintujen seassa lepattavat isommat mustat yksilöt toimivat wildeina ja sähköttävät voittoja useammille linjoille.

Hyvät puolet

Birds On A Wire on kokonaisuutena onnistunut slotti. Pelin visuaalinen ilme on tehty pilke silmäkulmassa ja tekijöillä on varmasti ollut yhtä hauskaa kuin pelaajillakin. Animoinnissa ei kuitenkaan ole vedetty överiksi, vaan se on silmälle ja peliin sopiva. Ja bonuspeliin pääseminen on totta kai hauskaa – ketä ei viihdyttäisi pahvilaatikon päältään heittävä kissa, joka aterimet kaivaessaan lennättää linnut jakamaan yhä suurempia voittoja? Slotin säännöt ovat yksinkertaiset eikä peliä vaikeuteta monimutkaisella kikkailulla. Siinä ei myöskään ole käytetty perinteisiä kirjaimia, vaan jokainen symboli on erivärinen lintu. Värimaailma ja pelin koko tyyli on viihdyttävä ja taustamusiikin ja poksahtelevien hauskojen lintujen mukana on helppo svengailla.

Huonot puolet

Vaikka Birds on A Wire on viihdyttävä ja nykyinen versio on myös uusittu variaatio, jotkin pienet asiat saattavat edelleen pelissä vaivata. Kun voittolinjoja on niin vähän, odottaisi perusvoittojen olevan hieman korkeampia. Välillä saattaa tuntua, että lintuja saa lennättää linjoille todella kauan, ennen kuin sähkölinja räpsäyttää isomman kertoimen ja voiton tai kissat lennättävät linnut bonuspeliin. Äänimaailma on hauska, mutta välillä toivoisi mahdollisuutta hallinnoida peliääniä ja taustamusiikkia erikseen. Valitettava totuus on, että kun bonuspelinä on vain ilmaiskierroksia, pelin tullessa tutummaksi saattaa se saattaa alkaa tuntua tylsältä ja pelaaja alkaa kaivata monipuolisempaa bonuspelivalikoimaa ja jotain uutta peliin. Panosten hallinnointi voisi myös olla helpommin esillä.

Yhteenveto

Thunderkickin iloinen ja humoristinen slotti sopii jokaiselle, sillä sarjakuvamainen tyyli ja hauskat lintufiguurit saavat hyvälle mielelle. Voittoja kerätään pitkälti sähköttyneiden lintuhahmojen mukanaan tuomien nousevien kerrointen avulla ja varsinkin bonuspelissä voittolinjan voitto saattaa napsahtaa tilille jopa 20-kertaisena! Kuka olisi arvannut, että luurangot ja pahvilaatikoiden alta sujahtavat kissat saavat niin hyvälle tuulelle kuin tässä slotissa? Lisäiloa ja lisävoittoja jokaiseen bonuspeliin tuo ilmaiskierrokset kruunaava Inwinity spin, joka lennättelee lintuja niin kauan, että voitto kilahtaa tilille. Ylipäätään pelisymbolit ja tunnelma ovat onnistuneet ja pelin seurassa viihtyy pidempäänkin. Suuntaa siis lempikasinollesi pelaamaan Birds On A Wire -slottia, poksauta linnut sähkölinjoilta ja nauti värisyttävistä voitoista!